Колеги,ще бъда кратък и точен.Интересува ме къде мога да видя видео на краш тест на алфа ромео 166.Търсих къде ли не,но не можах да намеря никъде,а много искам да видя как се представя колата,защото резултатите на 156 не ме впечатляват никак.
Известие
Collapse
No announcement yet.
"crash test"
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеАко си правиш сравнение с новите коли, то по-добре не търси, нормално е кола проектирана преди 15г. и пусната в производство преди 10 да те плаши.
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеАко си правиш сравнение с новите коли, то по-добре не търси, нормално е кола проектирана преди 15г. и пусната в производство преди 10 да те плаши.Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от Алфист11 Покажи съобщениеКолеги,ще бъда кратък и точен.Интересува ме къде мога да видя видео на краш тест на алфа ромео 166.Търсих къде ли не,но не можах да намеря никъде,а много искам да видя как се представя колата,защото резултатите на 156 не ме впечатляват никак.
Comment
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеАко си правиш сравнение с новите коли, то по-добре не търси, нормално е кола проектирана преди 15г. и пусната в производство преди 10 да те плаши.
Comment
-
Бе аз ще ти кажа за краш тестовете. Специалист съм в това. Значи ако те ударят странично няма проблем жив и здрав ще си, само ще ти сгънат калника, джантата и повредят кормилната уредба и малко ще излетиш встрани. Тя е голяма кола, няма проблем. Ако поднесеш странично и излетиш от пътя ще смажеш бордюри, кофи за боклук, пейки и всичко по пътя си и ще се разминеш с преебани джанти, малко повреди по ходовата и козметически дефекти, но като цяло няма да имаш никакви проблеми или да се омяташ нещо. Значи директен краш тест със 166 не знам, как е но нали си приличат малко със 156. Не е толкова зле. Предницата ти тотално няма да я има и двигателя малко навътре ще влезе но еърбеговете ще свършат чудесна работа и ще си невредим.
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеЗначи директен краш тест със 166 не знам, как е но нали си приличат малко със 156. .
Comment
-
Първоначално публикувано от rady156 Покажи съобщениеняма официален краш тест на 166, поне на EURO NCAP.имам таблица със абсолютно всички тестове на EURO NCAP до миналата година и няма за 166 за съжаления нито за тезис,капа и 164.иначе и аз съм търсил много!
Колега,
Би ли пуснал тази таблица че ми стана интересно.
Мерси предварително.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
рагледай ф www.youtube.com се нещо ще излезне, за 164-ката ми излезнаха клипове на краш тест, може и за 166 да има нещо
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениеКолега,
Би ли пуснал тази таблица че ми стана интересно.
Мерси предварително.
Comment
Comment